gids met alles over bars op ibiza
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  gids met alles over bars op ibiza
IBIZA BARS
Gids voor Strand, Disco & Music, Pre-Party & Rockbars op het eiland Ibiza

Het eiland Ibiza huisvest een enorm aantal trendy bars, van beach bars, cocktail-bars, disco-bars, beroemde music bars en pre-party bars tot sushi bars en rockbars.

Vooral in de zomer, vindt je vele gezellige strandtentjes en beachbars langs de kust, waar je een hapje kunt hebben, of genieten van heerlijke koele drankjes, cocktails en hapjes terwijl je heerlijk met je voeten in het zand zit te genieten van de zon en de zee.

Vind de beachlounge naar wens, de leukste poolparty bar, of misschien wil je genieten van een prachtige zonsondergang op een van Ibiza's legendarische Sunset locaties, zoals Cafe Mambo of Kumharas om het eiland op haar best te beleven...

Vooral in de zomer vind je langs de kust vele gezellige strandtentjes, en chiringuitos, waar je iets kunt eten, of van heerlijk koele drankjes, versnaperingen én de zon en zee kunt genieten.
Er zijn ook bars waar regelmatig live muziek gespeeld wordt, en je vind er stijlvolle, trendy beach bars voor een drankje in stijl.

Voor bars met regelmatig live muziek, trendy bars voor een drankje in stijl en de beste zonsondergang locaties, of een bar waar u de kinderen kunnen brengen,
onze bar gids helpt naar de dichtstbijzijnde, en meest geschikte, bar voor de gelegenheid
Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org