gids met alles over het nachtleven en uitgaan op ibiza
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  gids met alles over het nachtleven en uitgaan op ibiza

Gids met alles over het NACHTLEVEN & UITGAAN op IBIZA

Ibiza is absoluut de place to be voor mensen die houden van dansen en feesten, want  Ibiza, party hoofdstad van de wereld, ademt een magische sfeer, gecreëerd door haar unieke culturele diversiteit, fantastische weersomstandigheden en open minded mensen, van over de hele wereld.
Ibiza’s beroemde mega clubs en discotheken, plus de uitzinnige feesten en dagelijkse events zijn er de reden van dat de party liefhebbers en ravers  elke zomer terugkeren om te kunnen genieten van nachtenlang feesten in Ibiza’s opmerkelijke, hedonistische nachtleven met de keuze uit een enorm aanbod van beroemde clubavonden, met even beroemde DJ’s in:

Elk jaar in mei start het party seizoen met de IBIZA OPENING PARTIES, die een internationaal dance publiek aantrekken, evenals de spectaculaire IBIZA CLOSING PARTIES in oktober.
De hele zomer lang verbazen de clubavonden hun feestend publiek met een muzikaal en visueel spektakel, met uiteenlopende optredens met sensationele decoraties en kostuums.
House en Techno beats bepalen zeker de dansvloer, maar met de huidige Muziekstijlen van Ibiza staan er ook beroemde MC’s op het podium met Hip Hop optredens, evenals beroemde artiesten met spraakmakende optredens.
De Underground Trance Music beweging van Ibiza organiseert de populaire wilde villa parties (illegaal).
Live Music optredens op Ibiza zijn terugkerende events en tijdens de zomermaanden hebben allerlei locaties hun eigen dj om de gasten te vermaken.
Je gids voor alles over het nachtleven, entertainment & evenementen op Ibiza, plus de meest recente informatie over geweldige events in bars en clubs, en op de stranden van Ibiza.

- Via rechter menu: CLUBS, MUZIEK
- Via top menu: EVENTS, TODAY, EVENT CALENDAR,
EVENTS GUIDE, OPENING PARTIES, CLOSING PARTIES

Elke zomeravond, vanaf acht uur, wandelen duizenden vakantiegangers en fun-zoekers, rond in de haven van Ibiza-Stad en het uitgaansgebied met haar smalle, geplaveide straatjes, bruist van bezoekers voor de marktkramen, ambachtelijke winkels en trendy fashion boetieks.

Terrassen bepalen het straatbeeld, de clubs en de disco’s, terwijl tal van trendy bars, discobars, pre-party bars, sushi bars en cocktailbars je uitnodigen aan hun tafels voor speciale evenementen.

Ibiza parades, samengesteld uit goed uitziende boys en girls die in vol ornaat, elke dag door de straten marcheren, om de clubavonden promoten.

- Via rechter menu: NACHTLEVEN
Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org