gids met alles over restaurants op ibiza
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  gids met alles over restaurants op ibiza

IBIZA RESTAURANTS
Gids voor Beach, Urban & Landelijke restaurants op alle locaties van het eiland Ibiza

 

Ibiza is al decennia lang de favoriete vakantiebestemming voor mensen uit alle windstreken waardoor er tegenwoordig op het eiland vele keukens geserveerd worden.
De Ibiza tapas bars en restaurants serveren heerlijke tapas en kleine gerechten uit de hele wereld. Er zijn restaurants die alleen tapas en kleine schotels serveren, maar het eiland kent ook Mexicaanse, Chinese en Thaise restaurants, trendy sushi bars, lokale tapas bars en restaurants die Italiaanse, of Franse cuisine serveren.
Je vind op Ibiza uitstekende Oosterse keukens, veel Sushi en Arabische schotels, en natuurlijk zijn er restaurants die gerechten uit de Internationale keuken serveren.
Steeds meer restaurants richten zich op de toenemende vraag naar vegetarische, ecologische, biologische, of zelfs rauwe en macrobiotische gerechten.

Maar bovenal vind je op Ibiza natuurlijk de Mediterrane en Spaanse keuken, met veel vis en verse plaatselijke producten. Vooral de lokale gastronomie, de Ibiziaanse Cuisine, is aan te bevelen, met haar vele visgerechten, aangevuld met lokale verse groenten en  kenmerkende kruiden, zoals kaneel, knoflook, peterselie, peper, safraan en zout. Deze lokale visgerechten zijn overheerlijk, omdat vis altijd vers gevangen en geserveerd wordt. 
Op Ibiza worden menus en tapas buiten geserveerd, in een prachtige omgeving, zoals op de mooie stranden of rustige landelijke locaties.

Onze restaurant gids zal je helpen naar restaurants over het hele eiland,
kies gewoon het meest geschikte restaurant voor de gelegenheid en locatie

Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org