gids voor ibiza vakantieverhuur en service | ibiza weddings | ibiza jobs
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  gids voor ibiza vakantieverhuur en service | ibiza weddings | ibiza jobs

IBIZA VAKANTIEVERHUUR & SERVICE
 Gids voor diverse soorten dienstverlening op Ibiza


Variërend gespecialiseerde dienstverlenende bedrijven bieden een brede scala aan uiteenlopende diensten, van persoonlijke hulp of zorg, verhuursdiensten en voor hen met de speciale behoefte aan een specifiek item.

IBIZA AUTOVERHUUR
De beste manier om het mooie eiland Ibiza te verkennen is met een auto of motorfiets, en over het hele eiland vindt je tal van specialisten die autoverhuur  aanbieden, met een aanbod van alle soorten auto’s op Ibiza.
Wij selecteerden betrouwbare partners die je voorzien van luxe auto’s, cabrio’s, goedkope auto’s, bestelwagens, busjes en limousines tot betaalbare 4x4 jeeps en landrovers, Ducks Ibiza’s cool charity cars, zodat je gegarandeerd de auto vind die aan uw eisen voldoet.

- Via rechter menu: IBIZA AUTOVERHUUR

Gids voor:

IBIZA BOOTVERHUUR
Boten zorgen voor een prachtige manier van vervoer als het gaat om het verkennen van de mariene landschappen van de Balearen, of om naar Es Vedra te zeilen, of naar een van de tientallen onbewoonde eilandjes in de omgeving van het eiland Ibiza. Voor watersporten is meestal een boot vereist en voor een bezoek aan Formentera of Menorca, is een boot nodig.
Geniet van de Middellandse Zee en bekijk het eiland Ibiza van haar mooiste kant, de zee.
Heb je op Ibiza een huurauto, traiteur, tandarts, ecologisch voedsel, bloemenwinkel, ziekenhuis, massage, scootmobiel, apotheek, modewinkel, dierenarts, rolstoel of wijnmakerij nodig?
Ibiza Services helpt je alles vinden wat je nodig hebt.
 

- Via rechter menu: BOTEN & BOOTVERHUUR, JACHTHAVENS

Gids voor:

IBIZA WEDDINGS
Het magische Witte eiland Ibiza groeide door de jaren heen uit tot een populaire trouwbestemming en Ibiza Weddingplanners organiseren traditionele of alternatieve droom bruiloften, op elke gewenste locatie in Ibiza.
Altijd al gedroomd van een beach wedding, of voor het altaar staan van een wit kerkje, of een spirituele viering met uitzicht op Es Vedra, Hippie-ceremonie of traditionele bruiloft op een van Ibiza’s trendy locaties. Ibiza Wedding Planners organiseren je droom bruiloft tot in het kleinste detail, incl. professionele bruiloft catering. Of je nu ontbijt, lunch, diner partij, picknick, BBQ, Raw Food, speciale evenementen, sushi of bruiloft catering nodig hebt op het eiland, de cateraars van Ibiza staan klaar om jou en je gasten te serveren.
Ibiza Weddingplanners organiseren je dream wedding tot in het kleinste detail, incl. professionele bruiloft-catering.

- Via rechter menu: TROUWEN OP IBIZA, CATERING

IBIZA JOBS
Elk vakantie seizoen opnieuw is de succesvolle Toeristenindustrie van Ibiza, afhankelijk van duizenden arbeiders, afkomstig uit de hele wereld, die euforisch zijn om op dit fantastische eiland te kunnen werken, weliswaar voor het minimumloon, maar met maximale voordelen om ​​deel uit te maken van backstage meetings en mee te doen aan het internationale nachtleven van Ibiza.
Personen op zoek naar werk, of tijdelijke banen, op Ibiza, check onze pagina's and social media regelmatig, want het werven van promoters voor het zomerseizoen van 2017 is begonnen !!

- Via rechter menu: IBIZA BANEN

Gids voor:

Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org