gids voor wellness en holistische healing holidays op het eiland ibiza
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  gids voor wellness en holistische healing holidays op het eiland ibiza


GIDS voor WELLNESS & HOLISTISCHE HEALING HOLIDAYS op het eiland IBIZA

De sterke transformerende krachten van Ibizaís werden onderstreept, door in slechts een paar jaar, uit te groeien tot de nr. 1 wellness bestemming van Europa, en het huidige wellness aanbod op Ibiza omvat alle behandelingen voor lichaam en gezondheid, of verwen-therapieŽn, zoals massage, meditatie en yoga, die je helpen te ontspannen, ontstressen en ontgiften, en het niveau van bewustzijn, energie, fitness en spiritualiteit verhogen.
Holistische Vakanties op Ibiza zijn populair bij diegenen die een meer spirituele manier van vakantie vieren zoeken, met bijvoorbeeld meditatie workshops, yoga vakantie, of diverse wellness retreats met begeleiding zoals life coaching om bewustzijn, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit te verhogen.
Retreat accommodaties zijn beschikbaar voor prijzen, die aan ieders budget en voorkeur voldoen.
Wellness & Beauty behandelingen, massages, ontspanning en verwennerij, waaronder thalassotherapie, en kuuroorden, thermen en alternatieve holistische therapieŽn, zoals Essentiele-, Kristal- of Chocolade Therapie worden aangeboden door luxe spa hotels, en zijn het hele jaar beschikbaar. 

Holistic Healing holidays en retreats worden georganiseerd door officiŽle, ervaren therapeuten op Ibiza, die je uitnodigen om bijzondere, genezende en positieve krachten voor mind, body & soul te ervaren. De unieke Healing en Wellness Retreats op Ibiza, brengen ultieme verwennerij en een scala aan helende therapieŽn, trainingen en behandelingen naar keuze, gericht op het begeleiden naar het centrum van je mentale, fysieke en spirituele welzijn.

De holistic healing holidays en yoga retreats van Lena Tancredi, vinden plaats op een mooie locatie, en zijn vanaf april tot oktober beschikbaar, gevolgd door diverse Wellness retreats, trainingen en workshops die je de mogelijkheid bieden: Ayurveda, Speciale Healing Meditatie, Thai Yoga Massage, Vegetarisch koken, Interne Alchemie, Sjamanistische Dreamwork, Mindfulness Meditatie & Yoga, te ervaren.

Verjongende, ontgiftende vasten & healing retreats, worden overal op Ibiza aangeboden en bieden ontgifting, verjonging en genezing van het lichaam door vasten, ontspanning, reflectie, meditatie, contemplatie en rust.
Ibiza Wellness Evenementen omvatten onder meer: VoicEssence Workshops, Heart Medicine Retreats, Sjamanistische Vrouwen Retreats en speciale mannen groepen.
Holistische vakanties op Ibiza bieden de nieuwste vakanties en retreats op het gebied van genezing, spiritualiteit, wellness en yoga, en blijf daarvan op de hoogte met onze wellness kalender.

- Via rechter menu: HOLISTISCHE VAKANTIES, WELLNESS, MASSAGE, RETREATS, WORKSHOPS

Gids voor:

Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org