ibiza doen | gids voor alles wat er te doen is op ibiza
IBIZA GIDS | Gids met alles over Ibiza, het vakantie eiland  ibiza doen | gids voor alles wat er te doen is op ibiza


GIDS voor ALLES wat er te DOEN is op Ibiza

ONTDEK IBIZA

Vanwege Ibiza’s perfecte klimatologische omstandigheden, met zacht weer in de winter en warm in de zomer, kan men het hele jaar door uiteenlopende sporten en een verscheidenheid aan activiteiten beoefenen.
Vele verscholen baaien rond de kustlijn van het eiland wachten op jou om te genieten van hun kristalheldere water en fijne, witte zandstranden met beroemde Ibiza beachbars genaamd - chiringuitos-, die je uitnodigen tot de wereld’s meest verbazingwekkende en adembenemende zonsondergangen.

Je kunt in het Ecologisch Centrum van Ibiza, Casita Verde, dat is gelegen op een mooie locatie in een prachtige vallei van het district San Jose, genieten van Educatieve Eco-zondagen voor het hele gezin, met uitzicht op Formentera, .

- Via rechter menu: IBIZA STRANDEN, CHIRINGUITOS, BEACH BARS, ECOLOGIE

SPORT op IBIZA

Relaxen, zonnen en strand plezier zijn fantastische op Ibiza, maar ook fietsers, duikers, wandelaars en liefhebbers van andere sporten, of watersport, kunnen genieten van vele mogelijkheden om actief te zijn op het eiland.
Je kunt beach volley, tennis en golf spelen, of genieten van paardrijden, karten, varen, zee-vissen, zwemmen of waterskiën. Sensatie zoekers worden getriggerd door adrenaline sporten, zoals parasailing, deltavliegen, bergbeklimmen en abseilen, wakeboarden, grot-duiken en avontuurlijke duikexcursies, avontuurlijke Off-road motortochten of professioneel, spannende paintball of een hete lucht ballonvaart.
Speciale arrangementen met personal trainers, bieden persoonlijke en op maat gemaakte trainingsprogramma’s, prive-zwemlessen etc.

- Via rechter menu: IBIZA DUIKEN, ZEILEN & WINDSURFEN, SPORT, WATERSPORT

SHOPPEN op IBIZA

Ibiza is een gerenommeerd shoppers-walhalla met veel fashion shops, 'grote merken' winkels, uiteenlopende soorten markten en webshops die alles bieden wat men maar nodig heeft, of zoekt, op Ibiza. Niet alleen alle dagelijkse benodigdheden, biologische groenten en fruit, een verscheidenheid aan lokale, natuurlijke producten, maar ook kunst en ambachten, huishoudelijke spullen, designmeubilair en trendy kleding. Geniet van een dag naar de illustere Hippiemarkten, Las Dalias en Punta Arabi, met live muziek en eten, waar je unieke cadeaus, sieraden, kunst, handwerk en allerlei snuisterijen kunt vinden en ontdek ook de andere markten van Ibiza, zoals kunstmarkten & ambachtenmarkten, vlooienmarkten, versmarkten, markten met alleen lokale producten, natuurlijk de jaarlijkse Middeleeuwse markt, maar ook muzikale, party, zondagse en zomermarkten.

- Via rechter menu: Winkels en markten

Gids voor:

KUNST op IBIZA

Al decennia lang worden kunstenaars van over de hele wereld geïnspireerd door dit magische eiland vol groots natuurschoon, en het helderste licht ooit. Sommige van de kunstenaars die hun weg naar Ibiza vonden in de zestiger jaren, wonen nog steeds op het eiland en hebben er kleine ambachtelijke winkeltjes. De jaarlijkse Ruta del Arte geeft je de mogelijkheid om kunstenaars in hun eigen werkplaats aan het werk te zien, terwijl de tijdens de zomerse Luna llena del Art kunstwerken kunt bewonderen bij het scjijnsel van de volle maan
De kunstscene van Ibiza is springlevend, ondanks de hevige concurrentie, presenteren kunstenaars hun kunst regelmatig op tentoonstellingen in een van de talloze kunstgaleries van Ibiza. Sommigen van hen presenteren hun kunstwerken in onze online kunstgalerie:

Gids voor:

Zee-excursies en EILAND TOURS op IBIZA

Excursies en rondleidingen over het eiland, per fiets, boot of auto bieden de mogelijkheid om te genieten van het prachtige heuvelachtige landschap in het noordelijke deel van het eiland, waar de bergen bedekt zijn met dennenbossen en de groene valleien afwisselend bekleed zijn met amandelbomen.
Exclusieve zee trips, boot, grot of culturele uitstapjes en stads-veerdiensten zijn beschikbaar om het eiland van haar beste kant te bewonderen, de zee.
Wil je een zeilboot of jacht charteren? Jachtverhuur wordt over het hele eiland aangeboden en biedt alles wat men nodig heeft voor het maken van onvergetelijke boottochten en zeilvakanties.

- Via menu: BOTEN en BOOTVERHUUR

Gids voor:

Ibiza 4 all, IBIZA GIDS met alles over Ibiza | Informatiegids voor alles over het vakantie eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org